3-daags arrangement ‘Puur Genieten’

3-daags arrangement ‘Puur Genieten’ (individueel arrangement)

Appingedam is een mooie uitvalsbasis voor een korte vakantie in Eemsdelta. Je verblijft op een unieke locatie en geniet van culinaire smaakbelevingen, bereid met (h)eerlijke producten. Hier kun je volledig onthaasten en samen mooie herinneringen maken.

Het arrangement bestaat uit:

  • 2 overnachtingen in Bed & Breakfast De Vijgenhof, inclusief ontbijt.
  • 1x het ‘Puur Genieten’ 4-gangen diner (p.p. excl. drankjes) in restaurant De Basiliek.
  • Folder stadswandeling Appingedam.
  • Informatiepakket over Eemsdelta.

Overnachten op een unieke locatie

Bed & Breakfast De Vijgenhof is gelegen in het centrum van Appingedam en is gehuisvest in het Joodse schooltje dat tegen de voormalige synagoge is aangebouwd. Je verblijft in een smaakvolle ingerichte studio met eigen keuken en royale badkamer. In de zonnige privé stadstuin met terras kom je heerlijk tot rust.

In de historische stad Appingedam waan je jezelf terug in de tijd als je door het centrum loopt. Ook de horeca met terrassen aan het water, musea en galerieën zijn een bezoek waard. Appingedam is gelegen in de regio Eemsdelta met z’n pittoreske  wierdedorpen, authentieke molens, middeleeuwse kerken, kronkelende maren en de Waddenzee als UNESCO Werelderfgoed in de achtertuin. Een prachtig gebied om op avontuur te gaan en de vele verborgen schatten te ontdekken.

(H)eerlijk dineren

Tijdens je verblijf wordt je verrast in restaurant De Basiliek, dat gehuisvest is in een prachtige oude kerk in het centrum van Appingedam. Het 4-gangen diner ‘Puur Genieten’ is een culinaire smaakbeleving, bereid met (h)eerlijke producten uit de lokale keten.

Meer informatie en reserveren

Prijs: € 175,- p.p. o.b.v. 2 personen per kamer. (max. 3 personen in de kamer is mogelijk tegen een toeslag. Vraag ons naar de mogelijkheden)

Reserveringskosten: € 15,- per boeking.
Neem voor meer informatie en het reserveren van het arrangement contact op met B&B de Vijgenhof:
via info@devijgenhof.nl of vul onderstaand aanvraagformulier in.

Het arrangement is te reserveren op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinaties met andere acties.

Bezoektips

Galerie De Noordelijke Kunsthof

Diverse wisselende exposities

Een galerie voor alle vormen van moderne beeldende kunst, gevestigd in een 17e eeuws pakhuis aan het Damsterdiep. Een initiatief van ca. 75 jaar geleden van werkgevers om Damsters met kunst kennis te laten maken.

Blankenstein 2, Appingedam | vrijdag t/m zondag

Museum stad Appingedam

Historisch museum met wisselende tentoonstellingen

Dit cultuurhistorisch museum vertelt over de geschiedenis en ontwikkeling van de stad Appin­gedam en haar achterland Fi­velingo met speciale aandacht voor architectuur, stedenbouw en stadsontwikkeling.

Wijkstraat 25, Appingedam

Museum Mølmann

Realistische en figuratieve kunst 

Het museum ligt ca. 2 kim buiten het centrum van Appingedam (OV bushalte nabij) | vrijdag t/m zondag

Realistisch schilder Rob Møhl­mann biedt met zijn particuliere museum een platform voor hedendaagse realistische en figuratieve kunst. Het museum is gevestigd in  het Rijksmonument ‘De Muzeheerd’.

Westersingel 102-104, Appingedam