Arrangementen

Een onbezorgde dag uit!

Kies voor een volledig verzorgd arrangement voor een onbezorgde dag uit. Vul het aanvraagformulier in en vermeld eventuele bijzonderheden en wensen. Visit Eemsdelta verzorgt alle reserveringen, zodat je kunt genieten van een heerlijke dag uit in Eemsdelta!

Liever je eigen dag uit samenstellen? Ook dat is mogelijk! Kies één of meer uitjes en creëer je eigen unieke dag uit!

Culinair arrangement ‘De Basiliek’

Appingedam is een mooie uitvalsbasis voor een korte vakantie in Eemsdelta. Je overnacht in een B&B dat gehuisvest is in een Joods schooltje in het centrum. Geniet van culinaire smaakbelevingen, bereid met (h)eerlijke producten. Hier kun je volledig onthaasten en samen mooie herinneringen maken.

‘Sterren op het Hoogeland’

Het 3-daags fietsarrangement ‘Sterren op het Hoogeland’ is een volledig verzorgde fietsroute langs pittoreske dorpen, vergezichten en verrassende ontmoetingen. Aan de hand van een routebeschrijving met kaart en geluidsfragmenten op een mp3-speler ontdek je het Groninger Hoogeland.

‘Verhalen uit Appingedam’

Start de dag met heerlijke koffie en gebak. Onze enthousiaste stadsgids neemt je vervolgens mee op pad door het historische centrum van Appingedam. Laat je verrassen en luister naar prachtige verhalen en leer meer over de geschiedenis van deze stad! De dag sluit je af met een uitgebreide lunch.

‘Veelzijdig Appingedam’

Proef de sfeer van het verleden, ontdek de verhalen die Appingedam laten leven. Na een heerlijk koffie met lekkers ga je op pad met een enthousiaste stadsgids. Een uitgebreide lunch en een unieke vaartocht door de grachten van Appingedam zijn inbegrepen. Ontdek veelzijdig Appingedam!

Eemsdelta heeft veel te bieden! Volop cultuur, historie én een uniek landschap.

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Houd je van avontuur, stap dan in de havenstad Delfzijl aan boord van de Loodskotter en verken de Dollard. Ben je een liefhebber van cultuur? Boek dan een stadswandeling in Appingedam o.l.v. een enthousiaste stadsgids of breng een bezoek aan één van de vele musea, kerken, en galerieën die Eemsdelta rijk is. Liever actief? Pak dan de fiets en geniet onderweg van het landschap met haar kronkelende weggetjes, oude zeedijken, wierden en middeleeuwse kerken. 

Naast de vele mogelijkheden heeft Eemsdelta voldoende horecagelegenheden waar je samen kunt genieten van een drankje, hapje, lunch en/of diner.

EEMSDELTA.WIND.ALTIJD.

Ook interessant

Delfsail

13 juni t/m 16 juni 2024
Bekend om haar exotische schepen, is het op één na grootste Sailevenement in Nederland sinds 1986. Het biedt een uniek en gratis toegankelijk programma voor alle leeftijden

Coopluydenmarkt

2 augustus 2024
Reis door de tijd waar ambachten van vroeger tot leven komen en ridders strijden om de stad te behouden. Maar ook noeste werkers, kleine handelaren, bedelaars én de gegoede burgerij.

Biedaip & Gondelvaart

22 t/m 25 aug 2024
Het Internationale Folk & Seasong Festival Biedaip brengt vele optredens met diverse muziekgroepen en muzikanten naar Appingedam. Verlichte boten met muziek veranderen de grachten op de vrijdag in een sfeervolle avond.