Tickets

Meerdere evenementen in Eemsdelta maken gebruik van online ticket-verkoop. Lekker makkelijk en direct de beschikbare tickets in je mailbox, veilig betaald via iDEAL

Heb je vragen die met het event te maken hebben:
Neem contact op met de organisatie van het event, contactadres staat in onderstaande artikelen.

Heb je vragen over de bestelling van je tickets. Stel je vraag per mail: info@uitjesineemsdelta.nl

Onderstaande events hebben de verkoop van hun tickets bij Marketing Eemsdelta ondergebracht. Uitjesineemsdelta.nl is een website van Marketing Eemsdelta.

Lezing Marianne Timmer

Drievoudig Olympisch winnaar en schaatsdiva Marianne Timmer, opgegroeid in Sappemeer, zal in Appingedam vertellen over haar carrière en ervaringen.

Dickens in Daam

De sfeer van gezellige kerst is zeker in Appingedam te beleven. In de historische Solwerderderstraat wordt weer eind 2024 het bekende Dickens verhaal ‘A Christmas Carol’ in een straattheaterstuk gepresenteerd.

Eemsdelta heeft veel te bieden! Volop cultuur, historie én een uniek landschap.

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Houd je van avontuur, stap dan in de havenstad Delfzijl aan boord van de Loodskotter en verken de Dollard. Ben je een liefhebber van cultuur? Boek dan een stadswandeling in Appingedam o.l.v. een enthousiaste stadsgids of breng een bezoek aan één van de vele musea, kerken, en galerieën die Eemsdelta rijk is. Liever actief? Pak dan de fiets en geniet onderweg van het landschap met haar kronkelende weggetjes, oude zeedijken, wierden en middeleeuwse kerken. 

Naast de vele mogelijkheden heeft Eemsdelta voldoende horecagelegenheden waar je samen kunt genieten van een drankje, hapje, lunch en/of diner.

EEMSDELTA.WIND.ALTIJD.

Ook interessant

Delfsail

13 juni t/m 16 juni 2024
Bekend om haar exotische schepen, is het op één na grootste Sailevenement in Nederland sinds 1986. Het biedt een uniek en gratis toegankelijk programma voor alle leeftijden

Pinksterfeesten

15 t/m 20 mei 2024
Ieder jaar tijdens Pinksteren bruist het in Delfzijl. Volop amusement, theater, cultuur, muziek, kermis en vertier. 6 dagen lang is Delfzijl met strand en haven het centrum van feestend Groningen.

Terug naar het begin

24,25 en 26 mei 2024
Een culturele ontdekkingstocht in de oude kerken van Appingedam. Met dansvoorstellingen, vertederende popmuziek en voordrachten van experimentele poëzie.