Tickets

Meerdere evenementen in Eemsdelta maken gebruik van online ticket-verkoop. Lekker makkelijk en direct de beschikbare tickets in je mailbox, veilig betaald via iDEAL

Heb je vragen die met het event te maken hebben:
Neem contact op met de organisatie van het event, contactadres staat in onderstaande artikelen.

Heb je vragen over de bestelling van je tickets. Stel je vraag per mail: info@uitjesineemsdelta.nl

Onderstaande events hebben de verkoop van hun tickets bij Marketing Eemsdelta ondergebracht. Uitjesineemsdelta.nl is een website van Marketing Eemsdelta.

Artiveer

Ontdek per rondvaartboot en wandelend de parels van Appingedam, bezoek de mooie galerieën, musea, kerken en historische gebouwen en geniet van koffie met gebak of een lekkere lunch in een van de vele eetgelegenheden.

Lezing Maarten van Rossem

Maarten van Rossem laat in de Nicolaïkerk in Appingedam zijn licht schijnen over de Amerikaanse verkiezingen.

Dickens in Daam

De sfeer van gezellige kerst is zeker in Appingedam te beleven. In de historische Solwerderderstraat wordt weer eind 2024 het bekende Dickens verhaal ‘A Christmas Carol’ in een straattheaterstuk gepresenteerd.

Eemsdelta heeft veel te bieden! Volop cultuur, historie én een uniek landschap.

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Houd je van avontuur, stap dan in de havenstad Delfzijl aan boord van de Loodskotter en verken de Dollard. Ben je een liefhebber van cultuur? Boek dan een stadswandeling in Appingedam o.l.v. een enthousiaste stadsgids of breng een bezoek aan één van de vele musea, kerken, en galerieën die Eemsdelta rijk is. Liever actief? Pak dan de fiets en geniet onderweg van het landschap met haar kronkelende weggetjes, oude zeedijken, wierden en middeleeuwse kerken. 

Naast de vele mogelijkheden heeft Eemsdelta voldoende horecagelegenheden waar je samen kunt genieten van een drankje, hapje, lunch en/of diner.

EEMSDELTA.WIND.ALTIJD.

Ook interessant

Delfsail

13 juni t/m 16 juni 2024
Bekend om haar exotische schepen, is het op één na grootste Sailevenement in Nederland sinds 1986. Het biedt een uniek en gratis toegankelijk programma voor alle leeftijden

Coopluydenmarkt

2 augustus 2024
Reis door de tijd waar ambachten van vroeger tot leven komen en ridders strijden om de stad te behouden. Maar ook noeste werkers, kleine handelaren, bedelaars én de gegoede burgerij.

Biedaip & Gondelvaart

22 t/m 25 aug 2024
Het Internationale Folk & Seasong Festival Biedaip brengt vele optredens met diverse muziekgroepen en muzikanten naar Appingedam. Verlichte boten met muziek veranderen de grachten op de vrijdag in een sfeervolle avond.