Tickets

Meerdere evenementen in Eemsdelta maken gebruik van online ticket-verkoop. Lekker makkelijk en direct de beschikbare tickets in je mailbox, veilig betaald via iDEAL

Heb je vragen die met het event te maken hebben:
Neem contact op met de organisatie van het event, contactadres staat in onderstaande artikelen.

Heb je vragen over de bestelling van je tickets. Stel je vraag per mail: info@uitjesineemsdelta.nl

Onderstaande events hebben de verkoop van hun tickets bij Marketing Eemsdelta ondergebracht. Uitjesineemsdelta.nl is een website van Marketing Eemsdelta.

Artiveer

Ontdek varend en wandelend de parels van Appingedam, bezoek de mooie galerieën, musea en historische gebouwen en geniet van koffie met gebak of een lekkere lunch in een van de vele eetgelegenheden.

Lezing Ruben Terlou

UITVERKOCHT ||| De tot arts opgeleide Terlou vervaardigde de afgelopen jaren indrukwekkende reportages over het nieuwe China. Recent toog Ruben met Jelle Brandt Corstius door Centraal-Azië voor de veelbekeken tv-serie over de ‘Nieuwe Zijderoute’

Dickens in Daam

De sfeer van gezellige kerst is zeker in Appingedam te beleven. In de historische Solwerderderstraat wordt weer eind 2023 het bekende Dickens verhaal ‘A Christmas Carol’ in een straattheaterstuk gepresenteerd.

Eemsdelta heeft veel te bieden! Volop cultuur, historie én een uniek landschap.

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Houd je van avontuur, stap dan in de havenstad Delfzijl aan boord van de Loodskotter en verken de Dollard. Ben je een liefhebber van cultuur? Boek dan een stadswandeling in Appingedam o.l.v. een enthousiaste stadsgids of breng een bezoek aan één van de vele musea, kerken, en galerieën die Eemsdelta rijk is. Liever actief? Pak dan de fiets en geniet onderweg van het landschap met haar kronkelende weggetjes, oude zeedijken, wierden en middeleeuwse kerken. 

Naast de vele mogelijkheden heeft Eemsdelta voldoende horecagelegenheden waar je samen kunt genieten van een drankje, hapje, lunch en/of diner.

EEMSDELTA.WIND.ALTIJD.

Ook interessant

Streekproductenmarkt op Ewsum

Een markt in Middelstum, vol ambachtelijk, veelal biologische producten uit de regio. Dé plek waar producenten en consumenten elkaar ontmoeten. Tevens een podium voor kunst en cultuur gerelateerde activiteiten. De markt wordt 6x per jaar op de vierde zaterdag van de maand in de periode april t/m september georganiseerd.

Coopluydenmarkt

4 augustus 2023
Reis door de tijd waar ambachten van vroeger tot leven komen en ridders strijden om de stad te behouden. Maar ook noeste werkers, kleine handelaren, bedelaars én de gegoede burgerij.

Biedaip & Gondelvaart

24 t/m 27 aug 2023
Het Internationale Folk & Seasong Festival Biedaip brengt vele optredens met diverse muziekgroepen en muzikanten naar Appingedam. Verlichte boten met muziek veranderen de grachten op de vrijdag in een sfeervolle avond.