Beleef de koffiebranderij in Delfzijl

Groepsuitje 

Erik Poelstra van Maalwerk koffie neemt je mee in de wereld van koffie. In zijn ambachtelijk koffiebranderij kom je alles te weten over de koffieplant, de oogst, het brandproces en de verschillende smaken. 

Na de rondleiding door de koffie branderij ga je koffie proeven. Je ontdekt o.a. de verschillende karakters van de arabica koffieboon en de robusta koffieboon.

Tenslotte kun je je vragen stellen onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers én heb je de mogelijkheid om in de shop je koffie van je voorkeur te kopen.
 
Prijs: € 27,-
Minimaal 8 personen en maximaal 16 personen 
(Bestaat jouw groep uit minder of meer personen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden)

Goed om te weten:
Het arrangement is op aanvraag.

Duur: 1:30
Min. aantal: 8
Prijs: € 27,00

Bezoektips

Galerie De Noordelijke Kunsthof

Diverse wisselende exposities

Een galerie voor alle vormen van moderne beeldende kunst, gevestigd in een 17e eeuws pakhuis aan het Damsterdiep. Een initiatief van ca. 75 jaar geleden van werkgevers om Damsters met kunst kennis te laten maken.

Blankenstein 2, Appingedam | vrijdag t/m zondag

Museum stad Appingedam

Historisch museum met wisselende tentoonstellingen

Dit cultuurhistorisch museum vertelt over de geschiedenis en ontwikkeling van de stad Appin­gedam en haar achterland Fi­velingo met speciale aandacht voor architectuur, stedenbouw en stadsontwikkeling.

Wijkstraat 25, Appingedam

Museum Mølmann

Realistische en figuratieve kunst 

Het museum ligt ca. 2 kim buiten het centrum van Appingedam (OV bushalte nabij) | vrijdag t/m zondag

Realistisch schilder Rob Møhl­mann biedt met zijn particuliere museum een platform voor hedendaagse realistische en figuratieve kunst. Het museum is gevestigd in  het Rijksmonument ‘De Muzeheerd’.

Westersingel 102-104, Appingedam