Maak je eigen koffiemelange

Groepsuitje

Na ontvangst met koffie/thee gaan we de basis smaken behandelen, alsmede diverse koffiesmaken. Als je weet welke smaken je waar proeft op je tong, gaan we de koffiesmaken van diverse landen bespreken.

Daarna kijken we wat de diepte van de branding met de koffie doet. Met deze informatie ga je vervolgens als team een smaak (melange) bepalen. Welke bonen (smaken) komen in de melange en met welke verhouding. Nu moet alleen nog de branding worden bepaald en daarna kunnen we starten met het branden van de koffie.

Na het branden gaan we de koffie verpakken en dit eindproduct krijg je uiteraard mee naar huis, zodat je dit thuis of op de zaak kunt proeven.  
 
Prijs: € 99,– per persoon inclusief een hapje en een drankje.
Minimaal 8 personen en maximaal 16 personen .
(Bestaat jouw groep uit minder of meer personen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Duur: Ca. 4 uur

Goed om te weten:
Het arrangement is op aanvraag. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden.

Bezoektips

Galerie De Noordelijke Kunsthof

Diverse wisselende exposities

Een galerie voor alle vormen van moderne beeldende kunst, gevestigd in een 17e eeuws pakhuis aan het Damsterdiep. Een initiatief van ca. 75 jaar geleden van werkgevers om Damsters met kunst kennis te laten maken.

Blankenstein 2, Appingedam | vrijdag t/m zondag

Museum stad Appingedam

Historisch museum met wisselende tentoonstellingen

Dit cultuurhistorisch museum vertelt over de geschiedenis en ontwikkeling van de stad Appin­gedam en haar achterland Fi­velingo met speciale aandacht voor architectuur, stedenbouw en stadsontwikkeling.

Wijkstraat 25, Appingedam

Museum Mølmann

Realistische en figuratieve kunst 

Het museum ligt ca. 2 kim buiten het centrum van Appingedam (OV bushalte nabij) | vrijdag t/m zondag

Realistisch schilder Rob Møhl­mann biedt met zijn particuliere museum een platform voor hedendaagse realistische en figuratieve kunst. Het museum is gevestigd in  het Rijksmonument ‘De Muzeheerd’.

Westersingel 102-104, Appingedam