Uitjes

Creëer je eigen unieke dag uit!

Selecteer één of combineer meer uitjes. Beleef je eigen dag uit in Eemsdelta. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van Eemsdelta. Vul het aanvraagformulier in met je wensen. Visit Eemsdelta helpt je graag met de organisatie en de reserveringen, zodat je kunt genieten van een unieke dag uit in Eemsdelta!

Liever een compleet verzorgd arrangement? Ook dat is mogelijk. Kies één van onze volledig
verzorgde arrangementen.

Bezichtiging Gereformeerde kerk

Deze kerk in Appingedam is gebouwd in de stijl van de Amsterdamse school door architect Egbert Reitsma. Een kerk met een hoog parabolisch plafond, glas-in-lood raampartijen en geometrische plafondbeschilderingen.

Bezichtiging Nicolaïkerk

De Nicolaïkerk is een romanogotische hallenkerk. De grootste kerk in de Groninger Ommelanden en als Rijksmonument behorend tot de Top 100 der Nederlandse UNESCO-monumenten. Een kerk met fraaie beschilderingen, gewelven en een uniek Hinsz orgel.

Eemsdelta heeft veel te bieden! Volop cultuur, historie én een uniek landschap.

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Houd je van avontuur, stap dan in de havenstad Delfzijl aan boord van de Loodskotter en verken de Dollard. Ben je een liefhebber van cultuur? Boek dan een stadswandeling in Appingedam o.l.v. een enthousiaste stadsgids of breng een bezoek aan één van de vele musea, kerken, en galerieën die Eemsdelta rijk is. Liever actief? Pak dan de fiets en geniet onderweg van het landschap met haar kronkelende weggetjes, oude zeedijken, wierden en middeleeuwse kerken. 

Naast de vele mogelijkheden heeft Eemsdelta voldoende horecagelegenheden waar je samen kunt genieten van een drankje, hapje, lunch en/of diner.

EEMSDELTA.WIND.ALTIJD.

Ook interessant

Dickens in Daam

16 & 17 december 2022
Openlucht theater voorstellingen in de historische Solwerderstraat Scrooge neemt het publiek mee langs het verhaal en brengt de kerstgedachte van de Christmas Carol tot leven.