Uitjes

Creëer je eigen unieke dag uit!

Selecteer één of combineer meer uitjes. Beleef je eigen dag uit in Eemsdelta. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van Eemsdelta. Vul het aanvraagformulier in met je wensen. Visit Eemsdelta helpt je graag met de organisatie en de reserveringen, zodat je kunt genieten van een unieke dag uit in Eemsdelta!

Liever een compleet verzorgd arrangement? Ook dat is mogelijk. Kies één van onze volledig
verzorgde arrangementen.

Eemsdelta heeft veel te bieden! Volop cultuur, historie én een uniek landschap.

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden. Houd je van avontuur, stap dan in de havenstad Delfzijl aan boord van de Loodskotter en verken de Dollard. Ben je een liefhebber van cultuur? Boek dan een stadswandeling in Appingedam o.l.v. een enthousiaste stadsgids of breng een bezoek aan één van de vele musea, kerken, en galerieën die Eemsdelta rijk is. Liever actief? Pak dan de fiets en geniet onderweg van het landschap met haar kronkelende weggetjes, oude zeedijken, wierden en middeleeuwse kerken. 

Naast de vele mogelijkheden heeft Eemsdelta voldoende horecagelegenheden waar je samen kunt genieten van een drankje, hapje, lunch en/of diner.

EEMSDELTA.WIND.ALTIJD.

Ook interessant

Streekproductenmarkt op Ewsum

Een markt in Middelstum, vol ambachtelijk, veelal biologische producten uit de regio. Dé plek waar producenten en consumenten elkaar ontmoeten. Tevens een podium voor kunst en cultuur gerelateerde activiteiten. De markt wordt 6x per jaar op de vierde zaterdag van de maand in de periode april t/m september georganiseerd.

Pinksterfeesten

24 t/m 29 mei  2023
Ieder jaar tijdens Pinksteren bruist het in Delfzijl. Volop amusement, theater, cultuur, muziek, kermis en vertier. 6 dagen lang is Delfzijl met strand en haven het centrum van feestend Groningen.

Terug naar het begin

2, 3 en 4 juni, 2023
Een culturele ontdekkingstocht in de oude kerken van Appingedam. Met dansvoorstellingen, vertederende popmuziek en voordrachten van experimentele poëzie.
-> Koop hier je tickets.